De Nierstichting en Ofyr

"Toen wij van Isabelle hoorden dat door het beperken van zout tijdens het koken de kans op chronische nierziekte aanzienlijk te minderen is, wisten wij dat ons iets heel belangrijks te doen stond. Bij OFYR zijn we groot voorstander van het koken met verse producten, wat de mogelijkheid geeft om de gebruikte hoeveelheid zout te doseren. Koken op de OFYR is namelijk erg puur. De hoge temperatuur van de kookplaat schroeit de ingrediënten snel dicht, waardoor alle natuurlijke smaak- en voedingsstoffen bewaard blijven. Ook geeft deze plancha-achtige manier van koken het eten extra smaak, wat zelfs het meest simpele ingrediënt heel speciaal maakt. De perfecte kookmethode dus, wanneer je voorzichtig wilt of moet doen met zout, maar nog steeds wilt genieten van lekker eten.

Wij laten dit graag zien en proeven aan alle toppers die zich hard maken voor de Nierstichting tijdens de Coast to Coast. Let's OFYR!"