Ik fiets mee voor gezonde nieren voor iedereen

Pasquelle van Ruiten

( Lid van team: VitaValley kanjers )

van totaal € 500 (162%)

Het moest er natuurlijk een keertje van komen. Mijn hobby combineren met een goed doel, want fietsen deed ik al heel graag. Ik vind het dan ook heel tof om letterlijk met mijn energie bij te dragen aan de doelstellingen van de Nierstichting.

Daarnaast zie ik via mijn werk de bevlogenheid en passie bij de zorgprofessionals in de nefrologische zorg om hun patiënten een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te geven, ondanks hun onomkeerbare nierschade. Daar draag ik op deze manier heel graag mijn steentje aan bij.

Steun je mij in deze challenge? Dat zou ik super waarderen. Dankjewel!

Bekijk alle
€ 15 02-07-2023 | 12:17
€ 25 01-07-2023 | 19:07 Ga ervoor ! Zet m op ! Gooed zo ! We volgen op afstand (maar in 'hart en nieren';)
€ 15 30-06-2023 | 20:16 Super goed bezig, Pas! Echt heel knap van je! Heel veel succes morgen 🍀
€ 25 30-06-2023 | 11:55
€ 15 16-06-2023 | 10:23
Bekijk alle

De trainingskilometers breiden zich gestaag uit

04-06-2023 | 12:07 Hallo allemaal,  Tijd voor een korte update. Over een kleine 4 weken gaat het gebeuren en fietsen wij op 1 juli met 5 collega's de 500 km in 24 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang; de trainingsrondjes breiden zich in kilometers steeds verder uit, fietsen worden geupgrade met de juiste spullen (vooral extra bidon houders en kleine tasjes voor eten onderweg), verlichting voor de avond- en nachtfietsers is aangeschaft, de mensen voor de volg auto's zijn georganiseerd en Wegkapitein Angela heeft ons de kneepjes van het fietsen in groepen nog verder aangeleerd.. dus we zijn er bijna klaar voor. Maar aankomende maand ga ik zeker nog heel wat trainingsrondjes maken. Het voelt extra leuk om lekker te trainen voor dit mooie doel en ook extra goed mijn best te doen vanwege alle super hartverwarmende donaties. Dat is zóóó gaaf! Weet dat ik me met plezier in het zweet werk voor al die gedoneerde euro's, alleen eindeloze stukken tegenwind doe ik met iets minder plezier ;).  Als alles volgens plan verloopt fiets ik op 1 juli tussen Bussum en Hardinkxveld-Giessendam in de avond en het eerste deel van de nacht. De exacte route krijgen we een week van tevoren en ook zal ik tijdens de fietstocht een tracker dragen, zodat jullie, als jullie dat leuk vinden, me kunnen volgen tijdens de rit. Heb je nog niet gedoneerd en wil je dat alsnog doen..? Check dan mijn actiepagina. En.. SUPER bedankt!
Lees meer